1402 - PN importeren (met tabellen)

• Met deze webservice kunt u plugnotes maken door een CSV-bestand te importeren in een plugform dat al dan niet tabelvelden bevat;
  • Het vereist dat u FTP-toegang heeft tot de Plugnotes-server;
  • Het werkt met de C1033 FTP-connector als u deze gebruikt.

• Elke regel van het bestand komt overeen met een nieuwe plugnote;
  • De eerste regel die voor kolomkoppen wordt gebruikt, wordt niet geïmporteerd;
  • De volgorde van de kolommen van het CSV-bestand met de te importeren gegevens zal dezelfde volgorde hebben als de velden van het plugform waarop de import betrekking heeft;
  • Laat voor elk tabelveld een lege kolom achter;
  • De datums die in een datumnotatieveld moeten worden geïmporteerd, moeten de notatie JJJJ-MM-DD (jaar, maand, datum) hebben en numeriek zijn met een komma als decimaal scheidingsteken;
  • Sla het bestand op in CSV (scheidingsteken, puntkomma (`,`) (bijvoorbeeld A009_Master.csv).

V1 – Source:Naam van het bestand (bijvoorbeeld: A009_Master.csv) dat in de map 2_Attachments van uw FTP wordt geplaatst (zie uitleg van Connector C1003_FTP_Plugnotes).

V2 – Source_start_column_number
: Verschilt van 1 als uw bronbestand één of meer eerste kolommen bevat die niet geïmporteerd mogen worden.

Specifieke instructies voor de tabelvelden

Als het Plugform waarin de import moet gebeuren één of meerdere tabelvelden bevat, moet u:

V3 - num_col_primary_key:
Om het nummer van het veld aan te geven dat de (primaire) sleutel zal zijn om aan te geven in welke plugnote elke regel moet worden aangemaakt.

V4 – num_col_secondary_key: U moet nog een veldnummer toevoegen als de V3 niet uniek is in alle plugnotes van het plugform.

Specifieke structuur van het CSV om gegevens in elk tabelveld te importeren

• Maak een CSV-bestand met de naam van het hoofdbestand, gevolgd door het tabelveldnummer A009_Master_T11.csv voor de tabel in veld 11 van het bestand met de naam A009_Master.csv;
  • In dit CSV bevatten de eerste drie kolommen vóór de gegevens die moeten worden geïmporteerd in de regels van het veld de volgende gegevens:

- 1e kolom: De gegevens van de kolom (CFR V3-Primary Key) van het                                            hoofdbestand  om te weten welke plugnote de gegevens in de veldtabel                       zullen importeren.

- 2e kolom: De gegevens van een potentiële secundaire sleutel (CFR V4).

- 3e kolom:
Op alle regels het nummer van het tabelveld Txx (T11).

• Zet het bestand met het Master.csv-bestand neer in de FTP-map voordat u de webservice start.

--
Klantsucces
Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons Klantsucces Team.