1. Help Center
  2. Aanvullende functionaliteiten

Exporteren, importeren en bewerken van meerdere Plugnotes met Excel

*Video-uitleg aan het einde van de pagina

Exporteren & Bewerken

De bestaande Plugnotes in je map zijn beschikbaar in Excel-modus, en je kunt de tabel in Excel bewerken en deze vervolgens weer importeren in onze tool.

• Op de startpagina van Plugnotes, selecteer een van je Plugforms door te klikken op "My Plugforms" in de kolom "Eigenaar".

• Klik op de ">" bovenaan de pagina om alle beschikbare opties te zien, en klik vervolgens op "Ontvang import sjabloon".

• Een andere tabel wordt geopend en je kunt beginnen met instellen:

1. Kies sjabloon: Je kunt kiezen tussen 3 manieren om je bestand te ontvangen: Ontvang de importtabel per e-mail; Ontvang de importtabel van tabellen per e-mail; Ontvang per e-mail de importtabel van vooraf ingevulde velden.

2. Ontvanger(s): Voer het e-mailadres in waarnaar je het bestand wilt sturen.

3. Cc: Voer een e-mailadres in als je een kopie naar iemand wilt sturen.

4. Onderwerp: Kies een onderwerp.

5. Bericht: Typ de tekstinhoud.

6. Verzenden: Klik op "Verzenden" onderaan de pagina.

7. Ok: Om te bevestigen, klik op "OK".

• Er is een e-mail verzonden met het Excel-sjabloon (vergeet niet om je SPAM-box te controleren). Nu kun je de tabel bewerken in Excel en deze vervolgens weer importeren in onze tool!

Let op: maak geen wijzigingen in het kopbericht of de spreadsheettitel, en verwijder geen regels. Alles wat je in de map invoert, wordt geïmporteerd als Plugnotes en let erop dat elke regel van je tabel een Plugnotes in je map vertegenwoordigt. Let ook op dat je aanwijzingen hebt die laten zien welk type gegevens wordt verwacht voor elk veld. Als de gegevens niet overeenkomen met de bijzonderheden, worden je gegevens niet opgeslagen in Plugnotes.

--
Explicatievideo - Exporteren & Bewerken

Klantsucces
Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons Klantsucces Team.

--

Importeren

Als je een map hebt aangemaakt in Plugnotes en je wilt enkele van je bestaande tabellen importeren, is dat mogelijk!

• Op de startpagina van Plugnotes, selecteer een van je Plugforms door te klikken op "My Plugforms" in de kolom "Eigenaar".

• Klik op de ">" bovenaan de pagina om alle beschikbare opties te zien en klik vervolgens op "Laad import-sjabloon".

1. Kies sjabloon: Je kunt kiezen tussen 3 manieren om je bestand te ontvangen: Ontvang de importtabel per e-mail; Ontvang de importtabel van tabellen per e-mail; Ontvang per e-mail de importtabel van vooraf ingevulde velden.
    2. Kies het bestand: Kies het Excel-bestand dat je wilt importeren.
    3. Importeren: Druk op "Importeren" om het bestand te verzenden.

4. Bevestigingsmail: Je ontvangt een e-mail van Plugnotes met de bevestiging (vergeet niet om je SPAM-box te controleren).

Let op: Maak geen wijzigingen in het kopbericht of de spreadsheettitel, en verwijder geen regels. Alles wat je in de map invoert, wordt geïmporteerd als Plugnotes en let erop dat elke regel van je tabel een Plugnotes in je map vertegenwoordigt. Let ook op dat je aanwijzingen hebt die laten zien welk type gegevens wordt verwacht voor elk veld. Als de gegevens niet overeenkomen met de bijzonderheden, worden je gegevens niet opgeslagen in Plugnotes.

--
Video-uitleg

--
Klantsucces
Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons Klantsucces Team.