1411 - Een tabel importeren

Met deze webservice kunt u vanuit een bestand een externe tabel maken die toegankelijk is via bepaalde plugnote-formaten (S01, S32).
Het kan worden gebruikt met verschillende connectoren (FTP; Azur; Bouwsoft; M-Files) en in de connector zelf bepalen we waar we moeten zoeken naar het te gebruiken bestand.

Met de gegevens van de hierboven genoemde variabelen zal de webservice een externe tabel maken (of vervangen) genaamd BC_PN_POC (V5), gebaseerd op de gegevens uit de derde kolom (V2) van de regels in het PN_POC (V1) bestand.

V3: import_type:

Indien 1: De webservice maakt een externe tabel aan.
Indien 2: Naast het aanmaken van de tabel zal de webservice een plugnote aanmaken (en niet vervangen) per regel in het plugform vermeld in de header.

V4: action_type:

Indien 1: Dit vervangt de tabel.
Indien 2: Hiermee worden de gegevens uit het bronbestand aan de bestaande records toegevoegd.