Plugnotes & ERP-systeem

Het implementeren van een ERP-systeem kan verschillende voordelen met zich meebrengen, maar kan complex zijn en een zorgvuldige planning en uitvoering vereisen om succes te garanderen - probeer het eens!

Plugnotes integreert met alle ERP-oplossingen via:

• Web services
  • Zapier
  • FTP

Plugnotes werkt heel goed met:

• SAP (S/4HANA): Software package meant to cover all day-to-day processes
  • Odoo: Open-source suite of integrated business applications actively programmed, supported, and organized by Odoo SA.
  • Microsoft Dynamics AX: Softwarepakket voor financiën en bedrijfsvoering.
  • Microsoft Dynamics 365: Verbind teams, processen en gegevens in de hele organisatie.
  • SAP Business One: De automatisering van belangrijke bedrijfsfuncties op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en personeelszaken.
  • Salesforce: Gecentraliseerd platform voor het beheren van klantaccounts, verkoopleads, activiteiten, klantondersteuningsgevallen en meer...
  • Mercator: Bedrijfsbeheer, boekhoudbeheer, e-commerce en CRM.
  • Vertuaza:  Maakt het mogelijk om al uw bouwwerven en aanverwante werken te monitoren, evenals de te respecteren processen.
  • Billit: Online administratieoplossing voor kleine bedrijven. UBL, e-factuur, digitale facturatie, PEPPOL, betalingsbeheer, kasboek, OCR & en meer...

Plugnotes-voordelen:

1. Eenvoud en gebruiksgemak:

• Plugnotes: Biedt een gebruiksvriendelijke website en mobiele app-interface waarmee gebruikers gegevens kunnen invoeren en beheren.
    • ERP: Traditionele ERP-systemen kunnen complex zijn en vereisen mogelijk gespecialiseerde training zodat gebruikers er effectief mee kunnen navigeren en gebruiken.
  2. Maatwerk zonder ontwikkeling:

• Plugnotes: Hiermee kunnen bedrijven op maat gemaakte digitale formulieren maken zonder de noodzaak van IT-ontwikkeling, waardoor een op maat gemaakte drag & drop-oplossing wordt geboden voor specifieke processen.
    • ERP: Aanpassing in traditionele ERP-systemen kan complexe codering of configuratie met zich meebrengen, waarvoor vaak de hulp van IT-professionals nodig is.
  3. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen:

• Plugnotes: Aanpasbaar aan de unieke behoeften van het MKB, waardoor ze snel digitale formulieren kunnen configureren en aanpassen naarmate processen evolueren.
    • ERP: Traditionele ERP-systemen kunnen rigide zijn en het aanbrengen van wijzigingen in processen kan veel tijd en middelen vergen.
  4. Kosteneffectiviteit voor het MKB:

• Plugnotes: Geschikt voor het MKB met beperkte middelen en biedt een kosteneffectieve oplossing voor het automatiseren en beheren van specifieke processen.
    • ERP: Traditionele ERP-systemen kunnen duur zijn om te implementeren en te onderhouden, wat uitdagingen kan opleveren voor kleinere bedrijven met budgetbeperkingen.
  5. Integratie met bestaande ERP-tools:

• Plugnotes: integreert naadloos met andere ERP-tools, waardoor een samenhangend en onderling verbonden systeem ontstaat.
    • ERP: Traditionele ERP-systemen kunnen te maken krijgen met integratieproblemen, waardoor extra inspanningen nodig zijn om verbinding te maken met andere tools en platforms.
  6. Toegankelijkheid en samenwerking:

• Plugnotes: Ondersteunt verschillende platforms, waaronder mobiele apps, webapplicaties en browsers, waardoor toegankelijkheid en samenwerking worden vergemakkelijkt. U hoeft geen gebruikersaccount te hebben om aan specifieke processen samen te werken.
    • ERP: Traditionele ERP-systemen kunnen beperkingen hebben op het gebied van toegankelijkheid, vooral voor gebruikers die op afstand of op mobiele apparaten moeten werken. Bovendien is het een must om gebruiker te zijn, dus betaal een licentie om aan specifieke processen samen te werken.
  7. Snelle implementatie:

• Plugnotes: Maakt een snel en eenvoudig implementatieproces mogelijk, waardoor bedrijven de oplossing snel kunnen gaan gebruiken.
    • ERP: Traditionele ERP-implementaties kunnen tijdrovend zijn en uitgebreide planning, maatwerk en training met zich meebrengen.

Plugnotes biedt de beste uitgebreide oplossing voor bedrijven die hun processen willen digitaliseren en stroomlijnen via aanpasbare digitale formulieren, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak en integratie met bestaande ERP-tools. De geschetste methodologie suggereert een gebruiksvriendelijke aanpak voor formuliercreatie en procesautomatisering, waardoor deze toegankelijk wordt voor een breed scala aan gebruikers binnen het MKB!

--
Klantsucces
Als u vragen heeft, bekijk dan de FAQ of neem contact op met ons Klantsucces Team