Plugnotes Mobiel - App downloaden

U heeft toegang tot de Plugnotes-app - het is gratis!

iOS Download

1. Open op uw apparaat de Apple Store-app
  2. Zoeken naar “Plugnotes”
  3. Tik op "Openen" om het downloaden te starten en tik op bevestigen
  4. Wachten op downloaden
  5. De applicatie wordt automatisch geopend. U kunt ook op de startpagina van uw apparaat naar het onderstaande pictogram zoeken:

2023-11-17 10_52_18-Plugnotes na App Store

Video-uitleg:

Android Download

1. Open op uw apparaat de Apple Store-app
  2. Zoeken naar “Plugnotes”
  3. Tik op "Openen" om het downloaden te starten en tik op bevestigen
  4. Wachten op downloaden
  5. De applicatie wordt automatisch geopend. U kunt ook op de startpagina van uw apparaat naar het onderstaande pictogram zoeken:

Video-uitleg: