1. Help Center
  2. Plugnotes
  3. Functionaliteiten op een specifieke Plugnote

Individueel Bewerken

*Video-uitleg aan het einde van de pagina

Individuele wijziging

Zodra je op een Plugnote bent, heb je verschillende mogelijkheden in de linker zijbalk:

• Voeg bijlage toe: hiermee kun je bestanden importeren vanaf je apparaat;
  • Toon alle velden: hiermee kun je lege velden laten verschijnen/verdwijnen;
  • Download PDF: hiermee kun je het PDF-formulier naar je apparaat downloaden;
  • Deel Plugnote: hiermee kun je de Plugnote delen;
  • Voeg toe aan favorieten: hiermee kun je favorieten eenvoudig terugvinden door later te filteren in de lijst met Plugnotes:
  • Verplaats Plugnote: hiermee kun je de Plugnote naar een ander Plugformulier verplaatsen. Dit is alleen mogelijk als beide Plugformulieren precies dezelfde velden hebben;
  • Vergrendel Plugnote: hiermee kun je de wijziging van de gegevens van een Plugnote blokkeren;
  • Archiveer Plugnote: hiermee kun je een Plugnote verwijderen (niet definitief). Het blijft mogelijk om alle gearchiveerde Plugnotes te zien door te filteren op "Archief":
  • Verwijder Plugnote: hiermee kun je een Plugnote permanent verwijderen.

--
Video-uitleg

--
Klantsucces

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons Klantsucces Team.