Het verschil tussen gebruikers en niet-gebruikers

Plugnotes biedt een dynamische omgeving voor gebruikers om hun notities en samenwerkingsinspanningen te stroomlijnen.

Kenmerk Plugnotes-gebruiker

Kenmerken Gebruiker Plugnotes Niet-gebruiker Plugnotes

Omgeving

Heeft een gepersonaliseerde Plugnotes-omgeving

N.V.T

Creatie en delen van formulieren

Kan formulieren creëren en delen met zowel gebruikers als niet-gebruikers

Kan Plugnotes creëren die rechtstreeks aan het Plugform worden toegevoegd

Samenwerking op formulieren

Kan samenwerken aan formulieren met de mogelijkheid om ze te bekijken en te bewerken

Draagt direct bij aan de Plugform door Plugnotes te creëren, maar zonder de mogelijkheid tot samenwerking

Aanmaken van lijsten in Plugforms

Kan lijsten creëren in Plugforms

N.V.T

Toegankelijkheid van Plugnotes

Kan Plugnotes creëren en deze later opnieuw bekijken om ze te beoordelen of te wijzigen

Kan de aangemaakte Plugnote niet opnieuw openen of bewerken

Deze tabel vat de onderscheidende voordelen en functies samen die beschikbaar zijn voor Plugnotes-gebruikers in vergelijking met niet-gebruikers, waarbij de uitgebreide mogelijkheden van het platform worden benadrukt voor effectieve samenwerking en gegevensbeheer:

- Gepersonaliseerde omgeving: Gebruikers hebben toegang tot hun eigen toegewijde Plugnotes-omgeving, die een privéruimte biedt voor georganiseerde notities.

- Creatie en delen van formulieren: Gebruikers kunnen formulieren maken en deze delen met andere Plugnotes-gebruikers en ook met niet-gebruikers.

- Samenwerking: Samenwerking wordt verbeterd doordat gebruikers gezamenlijk aan formulieren kunnen werken, Plugnotes kunnen bekijken en bewerken.

- Aanmaken van lijsten: Gebruikers hebben de mogelijkheid om lijsten te maken binnen Plugforms, zoals taken die aan hen zijn toegewezen, voor een beter beheer van taken.

- Toegankelijkheid van Plugnotes: Gebruikers kunnen Plugnotes maken en deze later opnieuw bekijken om ze te beoordelen of bij te werken, waardoor voortdurende relevantie en updates worden gegarandeerd.

Gebruikerstypen:

• Beheerders: Hebben volledige toegang tot de Plugnotes-tools om formulieren te configureren, databases te raadplegen en bewerken, samenwerkingsrechten in te stellen, enzovoort.
  • Gebruikers: Hebben volledige toegang tot de Plugnotes-tools en dragen bij aan de formulieren die door de beheerders zijn ingesteld.

2. Niet-gebruiker

- Aanmaken van Plugnotes: Niet-gebruikers kunnen rechtstreeks Plugnotes aanmaken en zo bijdragen aan de relevante Plugform.

- Beperkte toegang: Hoewel niet-gebruikers inhoud kunnen toevoegen aan Plugforms, kunnen ze de aangemaakte Plugnotes niet opnieuw openen of wijzigen, waardoor de integriteit van de gegevens en de controle behouden blijft.

Types van niet-gebruikers:

• Bijdragers: Uitgenodigd door een beheerder of gebruiker om formulieren in te vullen, geen Plugnotes-account vereist.
  • Adviseurs: Uitgenodigd door een beheerder of gebruiker om rapporten te raadplegen, geen Plugnotes-account vereist.