Creëer/vul een Plugnote in

Als beheerder en niet-beheerder Plugnotes

Als de persoon een Plugnote-gebruiker is en toegang heeft gekregen tot het Plugformulier

• Op de Plugnotes-startpagina, selecteer een van je mappen:

• Zodra je de Plugform hebt ingevoerd, zie je de lijst met Plugnotes. Als je er een wilt toevoegen, klik dan op het "+" symbool. Als de Plugform leeg is, staat het "+" symbool in het midden van het scherm:

• Vul de verschillende velden in die op je scherm verschijnen (1), voeg notities of bijlagen toe (foto's, documenten, etc.) (2) en sla op (3):

--
Video-uitleg

Als de persoon geen Plugnotes-gebruiker is en een uitnodiging heeft ontvangen om het formulier in te vullen

• De persoon ontvangt een link of een Plugcode. Door erop te klikken, krijgt de persoon direct toegang tot het formulier;
  • Vul de verschillende velden in die op het scherm verschijnen (1), voeg notities of bijlagen toe (foto's, documenten, enz.) (2) en sla op (3):

--
Klantsucces

Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons Klantsucces Team.